Web Analytics Made Easy - Statcounter

مربیان لیگ برتر والیبال، مسافرت‌های متوالی را دلیل ابتلای بازیکنان و کادر فنی تیم خود به کرونا و برگزاری مسابقات به صورت متمرکز را راه حال آن می‌دانند. - اخبار ورزشی -

یه گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد ترکاشوند سرمربی پیکان خیلی تلاش و حتی التماس کرد تا به مسئولان سازمان لیگ ثابت کند که بدون پاسور نمی‌توان والیبال بازی کرد ولی کسی حرف او را گوش نداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم والیبال پیکان در همان آغاز لیگ برتر با ابتلای تعدای زیادی از بازیکنانش از جمله هر 3 پاسور خود به ویروس کرونا مواجه شد ولی طبق قوانین لیگ به مصاف هراز آمل رفت و 3 بر صفر باخت.

فدراسیون والیبال، پروتکل‌های بهداشتی لازم را به باشگاه‌ها ابلاغ کرد اما پس از گذشت کمتر از یک ماه، نتیجه اجرای آن چیزی شبیه فاجعه بود. 21 کرونایی در تیم ورامین، قله دست نیافتنی کرونا در لیگ برتر والیبال است. چنین آمار وحشتناکی،‌ سازمان لیگ را مجبور به تعطیلی دو هفته‌ای مسابقات کرد ولی بعد از یک هفته، نه تنها زنجیره به هم پیوسته کرونا در میان تیم‌ها قطع نشد، بلکه شمار مبتلایان به کرونا در جمع تیم های حاضر در حال افزایش است. شاید همین موضوع باعث شد فدراسیون والیبال تعطیلی لیگ را تا 7 آبان تمدید کند.

لیگ برتر والیبال از هفتم آبان ماه پیگیری می‌شود

 

فدراسیون والیبال پس از کرونایی شدن تیم‌های شهرداری ورامین، قزوین و سپاهان به ناچار دستور به تعطیلی دو هفته‌ای لیگ داد اما حالا بعد از اضافه شدن اعضای تیم راهیاب ملل کردستان به این جمع، سرپرست پیکان هم صبح روز گذشته از ابتلای گسترده بازیکنان و کادرفنی این تیم و مثبت شدن تست آنان خبر داد.

جزیده: برگزاری متمرکز لیگ برتر والیبال در دو گروه، بهترین تصمیم است

مهدی نفر، سرپرست تیم پیکان در این مورد گفت: تست 8 بازیکن و سه تن اعضای کادر فنی مثبت اعلام شده که قرار شد دو هفته خود را قرنطینه کنند. برخلاف بار قبلی این بار نام هیچ پاسوری در جمع کرونایی‌های پیکان دیده نمی‌شود.

اعضای کادر فنی، مدیریتی و بازیکنان تیم والیبال مردان سایپا نیز برای نهمین بار تست کرونا به روش PCR دادند و سه نتیجه مثبت در این آزمایش اعلام شد. افراد مبتلا شده که دو نفر از کادر پشتیبانی و یک بازیکن هستند و با نظارت کادر پزشکی باشگاه در قرنطینه خانگی قرار گرفتند تا پس از سپری‌کردن دوران قرنطینه، آزمایش مجدد از آنها به عمل آید.

مسئولان برگزاری لیگ برتر والیبال در سال‌های گذشته علاقه زیادی به الگو برداری از پلاس لیگا لهستان داشتند ولی شرایط و وضع قوانین در لهستان با ایران کاملا متفاوت است. در لهستان با جمعیت حدود 40 میلیون نفر، روزانه 5000 نفر به کرونا مبتلا و تنها حدود 60 نفر کشته می‌شوند.

لیگ لهستان با قوانین نانوشته اما موثر و منطقی که توسط همه ارکان ورزش آن کشور رعایت می‌شود در حال برگزاری است. برای مثال در هفته ششم پلاس لیگا، دیدار تیم اسکرا که میلاد عبادی‌پور را در اختیار دارد با تیم یاستشبسکی به دلیل تنها یک مورد کرونایی در تیم یاستشبسکی لغو شد. این در حالی است که مسئولان تیم شهرداری ورامین با 21 مورد ابتلا به کرونا نسبت به لغو بازی خود مطمئن نبودند. حتی احسن‌الله شیرکوند، کاپیتان تیم ورامین می‌گفت اگر سازمان لیگ اصرار به برگزاری بازی داشته باشد باید 7 بازیکن جور کنیم و به زمین بیاییم.

گلایه‌های محمد ترکاشوند، سرمربی پیکان هم به خاطر شرایط تیمش و قوانین فدراسیون در مورد تیم‌های کرونایی همچنان دارد و تا پایان لیگ هم ادامه خواهد داشت چون تیمش به خاطر نداشتن پاسور و بازیکن آماده روی نوار شکست است.

حالِ برخی از مبتلایان به کرونا طبق شنیده‌ها، نامساعد است.

ایگور کولاکوویچ، سرمربی پیشین تیم ملی ایران با فاجعه‌بار خواندن شرایط کرونا در ایران در مورد برگزاری لیگ لهستان به خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم گفت: قانون مشخص و ابلاغ شده‌ای در شرایط فعلی وجود ندارد ولی اگر یک بازیکن از تیمی به کرونا مبتلا شود، تمام تیم برای 6 روز به قرنطینه می‌روند تا دوباره تست کرونا بدهند. اگر تیمی در آزمایش مجدد، 8 بازیکن سلامت، شامل یک پاسور داشته باشد، بازی معوق آن تیم برگزار خواهد شد.

سرمربی تیم زاویرچه در پلاس لیگا تصریح کرد: تاکنون هیچ تیمی در چنین شرایطی گرفتار نشده است.

برخی مربیان لیگ برتری، مسافرت‌های متوالی را دلیل ابتلای بازیکنان و کادر فنی تیم خود به کرونا و برگزاری مسابقات به صورت متمرکز را راه حال آن می‌دانند. در حال حاضر، کمیته مسابقات فدراسیون والیبال، تنها زمان از سرگیری مسابقات را اعلام کرده و حرفی از تغییر در برگزاری مسابقات نیست.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: والیبال والیبال فدراسیون والیبال لیگ برتر والیبال کادر فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۲۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های تهران و روسیه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران محمد مقیمی رییس دانشگاه تهران در دیدار با سفیر فدراسیون روسیه در ایران که در محل دفتر رئیس دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به رو به جلو بودن روابط بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه بویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: بر اساس آنچه که در عرصه دیپلماسی می‌گذرد، شاهد هماهنگی بسیار خوب بین دیپلمات‌های ایران و روسیه هستیم و معتقدیم که این دیپلماسی باید در بخش علمی هم به همین میزان از اهمیت و قوت برخوردار باشد تا بتوانیم روابط سیاسی خوبی که بین دو کشور شکل گرفته است را از طریق دیپلماسی علمی پایدار و تقویت کنیم.

وی با ابراز خرسندی از برداشته شدن قدم‌های مثبت در سال‌های اخیر در مسیر تقویت دیپلماسی علمی و گسترش روابط علمی دانشگاه‌های ایران و روسیه، تاکید کرد: در کنار روابطی که هر یک از دانشگاه‌های ایران با دانشگاه‌های روسیه دارند، قریب یک دهه است که اجلاس مشترک رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه شکل گرفته است و شاهد برگزاری اجلاسیه‌های رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به صورت حضوری و مجازی و به میزبانی هر دو کشور بوده‌ایم.

رئیس دانشگاه تهران با یادآوری اینکه آخرین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه سال گذشته به میزبانی دانشگاه دولتی مسکو در روسیه برگزار شد، گفت: این اجلاس قرار است در سال جاری در ایران برگزار شود و دانشگاه تهران در حال تدارک این برنامه در تهران است.

مقیمی در ادامه به تشریح سابقه درخشان فرهنگ و تمدن ایران پرداخت و بیان داشت: یونسکو در سال ۲۰۱۷ میلادی دانشگاه جندی شاپور ایران را به عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در جهان معرفی کرد و در آن سال، قدمتی ۱۷۵۰ ساله را برای دانشگاه جندی شاپور ثبت نمود. این درحالی است که قبل از آن، رکورد قدیمی‌ترین دانشگاه دنیا برای دانشگاه بولونیا در ایتالیا با بیش از ۱۲۰۰ سال قدمت ثبت شده بود.

وی خاطرنشان کرد: هر چند ۹۰ سال از قدمت مجموعه فضاهای فیزیکی حال حاضر دانشگاه تهران می‌گذرد اما با توجه به قدمت سنت دانشگاهی در ایران، پیشینه دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی ایران محدود به این ۹۰ سال نیست. شورای عالی انقلاب فرهنگی در اواخر فروردین ماه مصوبه‌ای گذراند که طی آن زمینه اتصال قدمت جندی شاپور به دانشگاه تهران مهیا شد. بنابراین دانشگاه تهران که به عنوان میراث‌دار دانشگاه جندی شاپور شناخته می‌شود و از طرفی نماد آموزش عالی ایران نیز است، با ۱۷۵۷ سال قدمت و پیشینه، آموزش عالی ایران را در جهان نمایندگی می‌کند.

رئیس دانشگاه تهران به انتظار نهادهای تصمیم‌گیر در جمهوری اسلامی ایران به منظور ایفای نقش محوری دانشگاه تهران در تعاملات علمی داخلی و بین‌المللی، گفت: فرصت خوبی فراهم شده است تا علاوه بر روابطی که در سال‌های اخیر با دانشگاه‌های روسیه برقرار کرده‌ایم، از منظر جایگاه و مأموریت جدیدی که به دانشگاه تهران در زمینه تدوین سند دانشگاه تمدن‌ساز سپرده شده است، بتوانیم نقطه عطف جدیدی را بین دانشگاه‌های ایران و روسیه ایجاد کنیم.

وی با اشاره به دعوت از رؤسای دانشگاه‌های برتر کشورهای مختلف از جمله روسیه به منظور حضور در آئین افتتاح بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران همزمان با نودمین سال تصویب قانون تأسیس دانشگاه تهران در ۸ خرداد ماه ۱۴۰۳، گفت: در کنار این آئین می‌توانیم نشست‌های دوجانبه با رؤسای دانشگاه‌های جهان داشته باشیم.

مقیمی در این دیدار که رئیس دانشکده هوافضای دانشگاه تهران نیز حضور داشت، با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری تحقیقاتی مشترک بین دانشگاه تهران و دانشگاه دولتی مسکو برای ساخت و بهره‌برداری از یک ماهواره تحقیقاتی مشترک، گفت: کارهای مطالعاتی و عملیاتی این پروژه تحقیقاتی آغاز شده و در جریان است، البته انتظار داریم که کار با سرعت بیشتری پیش برود.
دکتر الهام امین‌زاده، معاون بین‌الملل دانشگاه تهران نیز در این دیدار که با حضور دکتر مهدی فکور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران و دکتر دلاور مدیرکل امور اعضای هیأت علمی و دانشجویان بین‌الملل دانشگاه تهران برگزار شد، در برشمردن دیگر زمینه‌های علمی برای همکاری مشترک بین دانشگاه تهران و دانشگاه‌های برتر روسیه، از جمله در حوزه‌های مدیریت رسانه، حکمرانی و غیره اعلام آمادگی کرد و گفت: دانشگاه تهران در آئین افتتاح بزرگداشت سنت ۱۷۵۷ ساله سنت دانشگاهی که ۸ خرداد ماه در دانشگاه تهران برگزار می‌شود، میزبان رؤسا و هیأت‌های بلندپایه دانشگاهی از کشورهای مختلف از جمله روسیه است.

«الکسی ددوف» سفیر فدراسیون روسیه در تهران نیز که به همراه «ایگور دمکین» رایزن سفارت فدراسیون روسیه در جمهوری اسلامی ایران در این دیدار حضور پیدا کرده بود، با ابراز خرسندی از بازدید مجموعه‌ای دانشگاهی به قدمت دانشگاه تهران، همکاری علمی را یکی از مؤلفه‌های اصلی در روابط بین دولت‌ها دانست و برای گسترش همکاری‌ها و اقدام ویژه به منظور اجرایی‌سازی تفاهم‌نامه‌های موجود فی‌مابین دانشگاه تهران و دانشگاه‌های روسیه اعلام آمادگی کرد و درخواست نمود تا زمینه‌ای به منظور سفر دانشجویان زبان و ادبیات فارسی دانشگاه مسکو از دانشگاه تهران و آشنایی با ظرفیت‌های تمدنی ایران فراهم شود.

کد خبر 6098199

دیگر خبرها

  • آسمان‌خراش ایرانی در یک تیم جدید؛ اسماعیل‌نژاد به لهستان می‌رود
  • شاگردان مؤمنی مقدم به مصاف تیم‌های ملی بزرگسال می‌روند
  • معالجه ملی‌پوش والیبال در لیگ ملت‌ها با موافقت کادر فنی تیم ملی
  • پیکان درخانه باخت و نگران سقوط شد
  • هشدار درباره تعویق لیگ برتر فوتبال
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های تهران و روسیه
  • خط و نشان فدراسیون برای باشگاه‌ها/ الزامات حرفه‌ای رعایت نشود لیگ آینده به تعویق می‌افتد+ فیلم
  • هماهنگی با ثبت احوال برای حضور تماشاگران روی صندلی مشخص؛ علوی: الزامات رعایت نشود لیگ به تعویق می‌افتد
  • علوی: در صورت عدم انجام الزامات، لیگ آینده به تعویق می‌افتد!
  • رونمایی از خرید جدید شهداب برای فتح لیگ و آسیا